Seminari - Vebinari

Seminari Vebinari | Škola Oxford

Poslednjih godina, gotovo sve edukativne organizacije u svetu nude webinare - seminare preko Veba! Svako od nas, preko svog umreženog računara, ima pristup tom sadržaju - ako razume jezik na kom se održavaju. Ali, sada možemo da učimo uživo preko Interneta i na našem jeziku. Vebinari su postali ravnopravan deo ponude na našem tržištu obuke. Neke strane kompanije već preko Neta obučavaju zaposlene u svojim domaćim ispostavama, a učestali su i oglasi za javne vebinare domaćih profesionalnih edukatora.

Vebinar je kraći, jednostavniji i ekonomičniji vid obuke nego celodnevni grupni treninzi na posebnoj lokaciji. Stoga učenje putem vebinara ima nesumnjive prednosti, naročito u vreme smanjenih budžeta za edukaciju.

Kome su Vebinari namenjeni

Učesnici vebinara ne moraju da budu 'kompjuteraši', 'gikovi', niti hakeri, već samo prosečni korisnici računara. Svako ko ume da koristi e-poštu i da obiđe svoje omiljene veb stranice, može bez ikakvih teškoća da učestvuje u vebinaru.

Šta je potrebno za praćenje vebinara?

Za učešće u vebinaru dovoljni su računar sa zvučnicima i prosečno brza veza sa Internetom. Mikrofon i slušalice čine učešće u sesiji lakšim i udobnijim, ali nisu neophodni.

Kod boljih tehničkih rešenja, nije neophodno ništa instalirati na svoj računar, jer se čitava sesija odvija samo preko Veba, putem uobičajenih veb brauzera (Firefox, Internet Explorer, Opera, Safari, Chrome itd.)

I na našem tržištu se sada pojavljuju čak i besplatni vebinari, pa je to sjajna prilika da se bez ikakvih rizika testira iskustvo učenja preko Interneta.

SEMINAR - STICANJE VIŠEG ZNANJA ŠMINKER

U školi Oxford možete pratiti seminar namenjen šminkerima! Seminar traje 4 sata.

Plan i program seminara:

  • Fiksiranje šminke - rad sa fiksatorima
  • Poslovni make-up
  • Šminka za TV i fotoaparat
  • Glamurozan i svečani make-up i rad sa highlighting-om
  • Šminkanje problematične kože, rad sa kamouflage šminkom

Ne propustite Vaš termin za upis!Seminari - vebinari u ostalim gradovima: