Warning: include_once(analyticstracking.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/jagodinaoxford/public_html/kursevi/kursevi-strucni.php on line 34

Warning: include_once(): Failed opening 'analyticstracking.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/jagodinaoxford/public_html/kursevi/kursevi-strucni.php on line 34

Kursevi stručnog osposobljavanja

Kursevi Stručnog Osposobljavanja | Škola Oxford

Škola Oxford Vam od sada nudi mogućnost stručnog osposobljavanja iz 250 različitih zanimanja!

Stručno osposobljavanje za samostalno obavljanje delatnosti i zanatski kursevi se realizuju u trajanju od 3 do 9 meseci, zavisno od ukupnog fonda časova koji je od 240 do 1200.

Obuke su teorijsko-praktične i realizuju se u preduzećima, radionicama i zanatskim radnjama sa kojima Škola Oxford sarađuje. Polaznik može i sam obezbediti praksu. Svakom polazniku je obezbeđena skripta ili knjiga koja prati kurs.

Po zаvršenoj obuci polаznici polаžu četiri ispitа:
  • Tehnologijа zаnimаnjа
  • Osnovi struke
  • Bezbednosti i zаštitа nа rаdu
  • Praksa

Polaznici koji uspešno polože ispite dobijaju sertifikat stručne osposobljenosti za konkretno zanimanje sa kojim mogu raditi u privatnom ili državnom preduzeću ili otvoriti samostalnu zanatsku, trgovinsku ili uslužnu radnju.

Organizujemo i proveru stručne osposobljenosti za polaznike koji rade na određenim poslovima najmanje 3 meseca. Oni samo izlaze na ispit bez pohađanja kursa i po uspešno položenim ispitima dobijaju sertifikat stručne osposobljenosti za konkretno zanimanje sa kojim mogu raditi u privatnom ili državnom preduzeću ili otvoriti samostalnu zanatsku radnju.